На порозі Рік Новий — добрий, світлий, чарівний. Щастя, злагоду — усе, хай він дітям несе!

Новорічний годинник долічує останні хвилини Старого року, попереду рік новий. Новий рік - радісне та казкове свято. І щоб наші школярі не нудьгували та сумували, 22-23 грудня у 1-11-х класах пройшли Новорічні свята. Актова зала та вестибюль школи прикрашені іграшками, сніжинками, гірляндами, виготовленими умілими руками наших учнів та учителів. Яскравими вогниками засяяла святково прибрана ялинка.

Діти, одягнені в яскраві карнавальні костюми, радо зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, отримували подарунки, танцювали та раділи Новому року. Весело і емоційно проходили святкові дійства. Та й самі школярі підготувалися до зустрічі: різноманітні казкові герої, гарно вбрана ялинка, чудовий настрій – все це було на святі.

Свято Нового року – це завжди диво, здійснення мрій та світлих сподівань, свято радісних очікувань. Тому й не дивно, що його так люблять діти. На свято завітав наш добрий і щирий гість - депутат Харківської міської ради Попович Иван Савельевич, який привітав учнів та батьків з Новорічними святами та передав подарунки дітям від Харківського міського голови – Кернеса Г.А. Найприємнішим сюрпризом були новорічні подарунки для учнів1-4-х класів школи.

Кiлькiсть переглядiв: 677

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.