Калейдоскоп зимових свят

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули, тому закінчення семестру у школі завжди відбувається весело, урочисто і святково.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий Рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка. Чекали і дочекались…

Створення святкового настрою напередодні новорічних свят справа не тільки сімейна, але й суспільна. У школі, до початку зимових канікул, дітям приємно і радісно відчувати наближення свята, особливо, якщо заняття будуть проводитися в святково прикрашенному класі.

Напередодні канікул, 28 грудня у нашій школі відбулися дитячі новорічні ранки для учнів 1-4 класів.

Чудовий новорічний зал, красуня – ялинка, запальна музика та гарний передноворічний настрій створюють святкову атмосферу для дітей, вчителів та батьків.

Директор школи разом з гостями привітали дітей з наступаючим Новим роком та вручили солодкі подарунки від Харківського міського голови Кернеса Геннадія Адольфовича.

Також 29 грудня відбулося свято для учнів старших класів, оскільки казка потрібна кожному.

Вітаємо всіх з Новим 2018 роком! Хай цей рік принесе у ваші домівки мир, злагоду та достаток!!!

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.